Lysende vokalister i vårens lysvespere Det blir tre lysvespere i Sagene kirke denne våren.

Lysvesper i Sagene kirke 23. april. Jazzpianisten Tord Gustavsen sammen Solveig Slettahjell

Dette er en meditativ tidebønn med mye jazz. Det er fri adgang.
Lysvesper. En torsdag i måneden er det Lysvesper i Sagene kirke med Tord Gustavsen. Lysvesperen er en forening mellom melodisk og meditativ jazz og den eldgamle tidebønnen vesper. Den rommer godt med tid til stillhet og ettertanke. Fri adgang

Lysvespere er en tilpasset form av den tradisjonsrike tidebønnen vesper, med meditativt preg, keltisk inspirert liturgi og mye jazzmusikk.  Sagene menighet har arrangert disse vesperne i 2 ½ år, med svært god oppslutning. Det er som regel oppimot 200 til stede. Vesperne starter kl. 19 og varer en time.

Tekst: Jon Andreas Hasle

Apr18
Lørdag 18. April,

Apr19
Søndag 19. April,
11:00 Gudstjeneste i Ila kirke.
Super Prest Gro Haaversen Barth, organist Espen Takle. Nattverd og kirkekaffe. Offer: menighetens arbeid
19:00 Konsert Torshovkoret

Apr20
Mandag 20. April,
19:00 Sagenekoret, det er bare å dukke opp.
Vi møtes hver mandag kl 1900 - 2100 i Sagene kirke (bruk sideinngangen fra Arendalsgata) Tanken er å oppleve sangglede i et uhøytidelig hverdagskor. Det stilles ikke krav til erfaring med korsang fra før.

Apr21
Tirsdag 21. April,
13:00 Orgelkonsert i Sagene kirke
Kantor Stein Skøyeneie spiller på det historiske Hollenbach orgelet. Konserten kan kombineres med den påfølgende tidebønn

Apr22
Onsdag 22. April,
12:00 Hyggetreff i Ila kirke.
Kontaktperson: Margit Knudsen. Tlf: 22377011
16:45 Barnsang og Superkor i Ila kirke
Apr23
Torsdag 23. April,
11:30 Babysang I Sagene kirke
17:30 Stille meditasjon i store sakristi
19:00 Lysvesper i Sagene kirke:Tord Gustavsen og vokalisten Solveig Slettahjell
23. april fortsetter Tord Gustavsen og vokalisten Solveig Slettahjell sitt strålende samarbeid. Poetisk refleksjon Sturla Stålset. Tid til lystenning, stille bønn og refleksjon. Nattverd.