Lysende vokalister i vårens lysvespere Det blir tre lysvespere i Sagene kirke denne våren.

Lysvesper i Sagene kirke 23. april. Jazzpianisten Tord Gustavsen sammen Solveig Slettahjell

Dette er en meditativ tidebønn med mye jazz. Det er fri adgang.
Lysvesper. En torsdag i måneden er det Lysvesper i Sagene kirke med Tord Gustavsen. Lysvesperen er en forening mellom melodisk og meditativ jazz og den eldgamle tidebønnen vesper. Den rommer godt med tid til stillhet og ettertanke. Fri adgang

Lysvespere er en tilpasset form av den tradisjonsrike tidebønnen vesper, med meditativt preg, keltisk inspirert liturgi og mye jazzmusikk.  Sagene menighet har arrangert disse vesperne i 2 ½ år, med svært god oppslutning. Det er som regel oppimot 200 til stede. Vesperne starter kl. 19 og varer en time.

23. april fortsetter Tord Gustavsen og vokalisten Solveig Slettahjell sitt strålende samarbeid.

Tekst: Jon Andreas Hasle