Torsdag 13. november kl. 19-20

Lysvesper i Sagene kirke.

Tore Brunborg og Tord Gustavsen Torsdag 13. november kl. 19-20 er det Lysvesper i Sagene kirke. Dette er en meditativ tidebønn med mye jazz. Denne gang spiller Buddy-vinneren Tore Brunborg (saksofon) og Tord Gustavsen (flygel). Det er fri adgang.

Nov1
Lørdag 1. November,

Nov2
Søndag 2. November,
11:00 Allehelgensdag Gudstjeneste
Prest Knut Rygh, diakon Gunnel Johansson Rø og kantor Stein Skøyeneie. Sagene Vocalis. Lystenning, dåp og nattverd. Kirkekaffe.
13:00 Orgelkonsert Sagene kirke
Kantor Stein Skøyeneie spiller musikk av Bach, Sandvold, Hovland og Guilmant, på det unike Hollenbachorgelet fra 1891. Konserten har gratis adgang.

Nov3
Mandag 3. November,
19:00 Sagenekoret, det er bare å dukke opp.
Vi møtes hver mandag kl 1900 - 2100 i Sagene kirke (bruk sideinngangen fra Arendalsgata) Tanken er å oppleve sangglede i et uhøytidelig hverdagskor. Det stilles ikke krav til erfaring med korsang fra før.

Nov4
Tirsdag 4. November,
13:00 Orgelkonsert i Sagene kirke
Kantor Stein Skøyeneie spiller på det historiske Hollenbach orgelet. Konserten kan kombineres med den påfølgende tidebønn