Biskop Bajel Murmu (bildet til venstre) og skoleleder Rosemary Hembrom (bildet til høyre)
Biskop Bajel Murmu og skoleleder Rosemary Hembrom kommer til Normisjonsmøte i tirsdagssamlingen tirsdag 27. januar kl.19 i Peisestua i Ris Menighetshus.
Les mer
I Ris kirkes lokaler er det tilbud for de fleste aldersgrupper: Barnegospel, Inbetween, Tweensing, Småbarnstreff, Speider'n. Dette er åpent for alle. Ta kontakt med de respektive lederne (i teksten under Les mer) om du vil vite mer. Se ellers aktuelle datoer i "Hva skjer"-spalten på nettsidens høyrespalte.
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Ane Reinholdtsen, epost: ane.reinholdtsen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
Planlegger du en hyggelig sammenkomst, så husk at Ris menighetshus har lokaler du kan leie. Kjøkkenet er oppgradert, og kan betjene både Ris storstue og peisestuen som er noe mindre, sier vaktmester Tore Bø. I begge salene kan du dekke flotte bord, og invitere til både selskaper og andre sammenkomster.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
Annenhver torsdag kl 17.30 serveres det enkel familiemiddag i Ris kirkes peisestue - et hyggelig samlingspunkt for småbarnsfamilier. Men noen må lage maten og stelle i stand litt - fra ca kl 16. Jo flere vi er, jo mindre aleneansvar/færre torsdager blir det på hver som melder seg. Kontakt vibeke.kolsto.andersen@oslo.kirken.no
Les mer
1 - 8 av 9
Jan27
Tirsdag 27. Januar,
18:00 Speiderne
19:00 Tirsdagssamling
 
Jan28
Onsdag 28. Januar,
18:00 Rising øver
 
Jan29
Torsdag 29. Januar,
16:45 Barnegospel (3-5 år)
17:30 Familiemiddag
18:00 Inbetween (5-8 år)
18:00 TweenSing (8-13 år)
 
Jan30
Fredag 30. Januar,
18:00 Velkomstgudstjeneste for konfirmanter i Ris kirke
Menighetspedagog Vibeke Kolstø Andersen, kapellan Hanne Elstrøm, sokneprest Jan-Erik Heffermehl
Feb1
Søndag 1. Februar,
11:00 Kollenmesse Holmenkollen kapell
Sokneprest Jan-Erik Heffermehl, organist Petter Amundsen
11:00 Høymesse Ris kirke
Kapellaner Jon Petter Heesch og Hanne Elstrøm, kantor Terje Baugerød