Allehelgensaften, fredag 31.oktober kl. 22.00 besøker vokalkvintetten Fauna Ris kirke med konserten "Solefall". Her tas publikum med på en reise i kveldens, nattens og morgengryets musikk. Repertoaret er hentet fra den norske tradisjonsmusikken, i arrangementer skreddersydd for gruppen. I konserten får publikum høre kjente og kjære sanger, som Jeg råde vil alle, Nu rinner solen opp og Den fyrste song, men også mer ukjente perler fra det rike folkemusikkrepertoaret.
Les mer
Saxofonisten Ola Asdahl Rokkones har vokst opp på Voksenkollen. Han bor nå i Tromsø og er på turné med Arkhangelsk Statlige Kammerorkester. Denne turneen avsluttes med denne konserten i Ris kirke. Opplev noe av det vakreste fra norsk, russisk og latvisk orkestermusikk!
Les mer
Akademisk Korforening, dirigent Gjermund Bjørklund, organist Terje Baugerød og et sammensatt blåseensemble inviterer til Allehelgenskonsert 2.november 2014 kl.18:00 i Ris kirke. Vi framfører musikk tilpasset dagen som beveger seg mellom mørke og lys, mellom sorg og glede.
Les mer
På tirsdagene kl 19 er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Inspirasjon til tro og engasjement. Ulike tema fra gang til gang - i form av samfunnsforedrag, trossamtaler, misjonstema, bibeltimer, tekstgjennomgang, etc. Alle velkommen!
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Guro Haugen (40491885) gurovhaugen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
En torsdag i måneden åpnes dørene for formiddagstreff i Ris menighetshus' peisestue, kl 12. Her blir det god bevertning, sang, loddsalg, kåseri/foredrag og hyggelig prat rundt bordene. Klikk deg videre her, så finner du hele høstens program for disse formiddagstreffene
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
1 - 8 av 32
Okt31
Fredag 31. Oktober,
22:00 Konsert Vokalgruppen Fauna
Vokalgruppen Fauna, som mange har hørt i Ris kirke - senest søndag 12. oktober ved innsettelse av ny sokneprest, skal ha konsert i Ris kirke fredag 31. oktober kl. 22.00. Denne konserten anbefales på det varmeste! Vokalgruppen Fauna ble etablert høsten 2009 på Norges Musikkhøgskole. Den består av fem dyktige sangere med bakgrunn i ulike musikalske tradisjoner; Silje Worquenesh Østby Kleiven, Camilla Marie Bjørk Andreassen, Beate Børli Løkken, Christina Thingvold og Gudrun Emilie Goffeng. Gruppen arbeider med folkemelodier utenfor den tradisjonelle folkemusikktradisjonen. Klanglig befinner jentene seg i et spennende landskap da gruppen består av to jazzvokalister og tre klassiske sangere. Dette understrekes gjennom skreddersydde og egenkomponerte arrangementer. Gjennom musikken blir det tydelig at det er blandingen av ulikheter som skaper det unike klangbildet de presenterer. Lydbildet er rått og modig. Fauna fremstår som et friskt pust, med musikalsk kvalitet og god formidlingsevne.
 
Nov2
Søndag 2. November,
11:00 Allehelgensgudstjeneste Ris
Jon Petter Heesch. Terje Baugerød. Sangverket m/ dirigent Camilla Bjørk Andreassen.
18:00 Allehelgenskonsert Ris kirke
Akademisk Korforening, dirigent Gjermund Bjørklund, organist Terje Baugerød, sammensatt blåseensemble.
 
Nov4
Tirsdag 4. November,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset
19:00 Tirsdagssamling Ris
Peisestuen
 
Nov5
Onsdag 5. November,
11:00 Småbarnstreff Ris
Trygge foreldre gir trygge barn
18:00 Rising øver
Storstuen
Nov6
Torsdag 6. November,
16:45 Barnegospel (3-5 år)
17:30 Familiemiddag
Ris Storstue
18:00 Inbetween (5-8 år)