Allehelgensaften, fredag 31.oktober kl. 22.00 besøker vokalkvintetten Fauna Ris kirke med konserten "Solefall". Her tas publikum med på en reise i kveldens, nattens og morgengryets musikk. Repertoaret er hentet fra den norske tradisjonsmusikken, i arrangementer skreddersydd for gruppen. I konserten får publikum høre kjente og kjære sanger, som Jeg råde vil alle, Nu rinner solen opp og Den fyrste song, men også mer ukjente perler fra det rike folkemusikkrepertoaret.
Les mer
4-årsbok
4-åringer er invitert til kirken på førstkommende fredag! Da får alle 4-åringene utdelt 4-årsbok (se bilde)
Les mer
Saxofonisten Ola Asdahl Rokkones har vokst opp på Voksenkollen. Han bor nå i Tromsø og er på turné med Arkhangelsk Statlige Kammerorkester. Denne turneen avsluttes med denne konserten i Ris kirke. Opplev noe av det vakreste fra norsk, russisk og latvisk orkestermusikk!
Les mer
Akademisk Korforening, dirigent Gjermund Bjørklund, organist Terje Baugerød og et sammensatt blåseensemble inviterer til Allehelgenskonsert 2.november 2014 kl.18:00 i Ris kirke. Vi framfører musikk tilpasset dagen som beveger seg mellom mørke og lys, mellom sorg og glede.
Les mer
Ris menighet har et flott tilbud til sangglade barn og unge. I tillegg til Barnegospel og Tweensing har det i høst oppstått et "mellomkor" - for de som er litt for store for Barnegospel: Inbetween! Øvingsdagen vil være som før: annenhver torsdag, og i forbindelse med familiemiddagene. Klikk deg videre for å finne klokkeslettene!
Les mer
På tirsdagene kl 19 er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Inspirasjon til tro og engasjement. Ulike tema fra gang til gang - i form av samfunnsforedrag, trossamtaler, misjonstema, bibeltimer, tekstgjennomgang, etc. Alle velkommen!
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Guro Haugen (40491885) gurovhaugen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
1 - 8 av 36
Okt22
Onsdag 22. Oktober,
18:00 Rising øver
Storstuen
 
Okt23
Torsdag 23. Oktober,
16:45 Barnegospel (3-5 år)
17:30 Familiemiddag
Ris Storstue
18:00 Inbetween (5-8 år)
18:00 Tweensing (8-13 år)
19:00 Risklubben (ung)
Klubbkjelleren under menighetshuset
 
Okt25
Lørdag 25. Oktober,
12:00 Lørdagskafe Ris
 
Okt26
Søndag 26. Oktober,
11:00 Kollenmesse HK
Heesch. Amundsen
11:00 Familiemesse med utdeling av 4-års bok Ris
Hanne Elstrøm. Vibeke Kolstø Andersen. Terje Baugerød. Alle menighetens tre barnekor.
Okt28
Tirsdag 28. Oktober,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset