Alle som blir 8 år i år som bor i Ris menighet inviteres til tårnagenthelg i Ris kirke helgen 27. februar til 1. mars.
Les mer
I Ris kirkes lokaler er det tilbud for de fleste aldersgrupper: Barnegospel, Inbetween, Tweensing, Småbarnstreff, Speider'n. Dette er åpent for alle. Ta kontakt med de respektive lederne (i teksten under Les mer) om du vil vite mer. Se ellers aktuelle datoer i "Hva skjer"-spalten på nettsidens høyrespalte.
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Ane Reinholdtsen, epost: ane.reinholdtsen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
Planlegger du en hyggelig sammenkomst, så husk at Ris menighetshus har lokaler du kan leie. Kjøkkenet er oppgradert, og kan betjene både Ris storstue og peisestuen som er noe mindre, sier vaktmester Tore Bø. I begge salene kan du dekke flotte bord, og invitere til både selskaper og andre sammenkomster.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
Annenhver torsdag kl 17.30 serveres det enkel familiemiddag i Ris kirkes peisestue - et hyggelig samlingspunkt for småbarnsfamilier. Men noen må lage maten og stelle i stand litt - fra ca kl 16. Jo flere vi er, jo mindre aleneansvar/færre torsdager blir det på hver som melder seg. Kontakt vibeke.kolsto.andersen@oslo.kirken.no
Les mer
1 - 8 av 9
Mar1
Søndag 1. Mars,
11:00 Familiegudstjeneste i Ris kirke
Kapellan Jon Petter Heesch og kantor Terje Baugerød
11:00 Kollenmesse i Holmenkollen kapell
Sokneprest Jan-Erik Heffermehl og organist Petter Amundsen
 
Mar3
Tirsdag 3. Mars,
18:00 Speiderne
19:00 Tirsdagssamling
 
Mar4
Onsdag 4. Mars,
18:00 Rising øver
 
Mar8
Søndag 8. Mars,
10:00 Åpent kapell i Holmenkollen
11:00 Høymesse i Ris kirke
Kapellan Hanne Elstrøm og organist Petter Amundsen
 
Mar10
Tirsdag 10. Mars,
18:00 Speiderne
19:00 Tirsdagssamling
Mar11
Onsdag 11. Mars,
18:00 Rising øver