Ris menighet har et flott tilbud til sangglade barn og unge. I tillegg til Barnegospel og Tweensing har det i høst oppstått et "mellomkor" - for de som er litt for store for Barnegospel: Inbetween! Øvingsdagen vil være som før: annenhver torsdag, og i forbindelse med familiemiddagene. Klikk deg videre for å finne klokkeslettene!
Les mer
En torsdag i måneden åpnes dørene for formiddagstreff i Ris menighetshus' peisestue, kl 12. Her blir det god bevertning, sang, loddsalg, kåseri/foredrag og hyggelig prat rundt bordene. Klikk deg videre her, så finner du hele høstens program for disse formiddagstreffene
Les mer
Annenhver lørdag er Ris kirkes peisestue et hyggelig treffsted - med vafler og prat, mellom kl 12 og 14. Lørdagskafeen er åpen for alle, og mennesker med psykisk utviklingshemming er spesielt velkommen. Ses! Kontaktperson er Inger Merete Magnus.
Les mer
Vanligvis på tirsdagene er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Uke 39 kommer unntaket: Da blir det i stedet en samling i Voksen kirke på ONSDAG 24. september, og det handler om tro og forfølgelse i vår tid, v generalsekretær Hans Aage Gravaas.
Les mer
Bli en god leder! Påmeldingsfristen for kurset er 16. september. Klikk deg videre her, så finner du all den infoen du trenger for å vite hva dette lederkurset handler om. Masse å lære, mye å være med på - og flott å få med seg på cv-en. Kurset er for alle dere som er blitt konfirmert i Ris kirke.
Les mer
Ris menighet søker ny ungdomsarbeider i 20% stilling. Det er også utlyst en stilling (100%) som trosopplæringsmedarbeider. Er det deg vi leter etter? Eller kjenner du noen som du vil anbefale for oss? Klikk deg videre, så får du vite hva dette handler om. Det er moro å jobbe med barn og unge i Ris!
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
1 - 8 av 32
Sep21
Søndag 21. September,
11:00 Høymesse Ris
Elstrøm. Park
11:00 Dåpsgudstjeneste Holmenkollen
Heesch. Amundsen
13:00 Dåpsgudstjeneste Holmenkollen
Heesch. Amundsen
 
Sep23
Tirsdag 23. September,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset
 
Sep24
Onsdag 24. September,
18:00 Rising øver
Storstuen
19:00 Tirsdagssamling på en onsdag!
NB i Voksen kirke
Sep25
Torsdag 25. September,
12:00 Formiddagstreff Ris
16:45 Barnegospel (3-5 år)
17:30 Familiemiddag
Ris Storstue
18:00 Inbetween (5-8 år)