Søndag 30 november kl. 16-19 synger vi advent- og julesalmer på galleriet i Ris kirke. NRK sender 60 timer salme-sakte-TV på NRK2 fra fredag 28. november kl. 12. Alle som blir inspirert til å synge selv er hjertelig velkommen til å komme på galleriet en kort eller lengre stund denne søndag ettermiddagen.
Les mer
Alle 10- og 11- åringer er invitert til overnatting i Ris kirke 29. november - 30. november!
Les mer
På tirsdagene kl 19 er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Inspirasjon til tro og engasjement. Ulike tema fra gang til gang - i form av samfunnsforedrag, trossamtaler, misjonstema, bibeltimer, tekstgjennomgang, etc. Alle velkommen!
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Guro Haugen (40491885) gurovhaugen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
Planlegger du en hyggelig sammenkomst, så husk at Ris menighetshus har lokaler du kan leie. Kjøkkenet er oppgradert, og kan betjene både Ris storstue og peisestuen som er noe mindre, sier vaktmester Tore Bø. I begge salene kan du dekke flotte bord, og invitere til både selskaper og andre sammenkomster.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
1 - 8 av 29
Nov24
Mandag 24. November,
13:00 Familiegudstjeneste Ris kirke
Hanne Elstrøm, Terje Baugerød
 
Nov25
Tirsdag 25. November,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset
19:00 Tirsdagssamling Ris
Peisestuen
 
Nov26
Onsdag 26. November,
18:00 Rising øver
Storstuen
 
Nov27
Torsdag 27. November,
19:00 Risklubben (ung)
Klubbkjelleren under menighetshuset
 
Nov29
Lørdag 29. November,
17:00 Julekonsert Holmenkollen kapell - Holmenkollen barne- og ungdomskor
www.hbuk.no
 
Nov30
Søndag 30. November,
11:00 Familiemesse Ris
Lys Våken-deltakerne, Tweensing, Jon Petter Heesch, Vibeke Kolstø Andersen, Terje Baugerød.
11:00 Kollenmesse HK
Heffermehl. Organist Haakon Smith.
16:00 Salme-minimaraton i Ris kirke
Kom og syng salmer sammen med Sangverket, Ris Forsangerkor, Camilla Marie Bjørk-Andreassen & Terje Baugerød. Det er lov å komme for sent, gå for tidlig eller å være hele tiden. Alt foregår på galleriet i Ris kirke.
Des2
Tirsdag 2. Desember,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset