Velkommen til søndagsskole i Ris kirke!
Les mer
I Ris kirkes lokaler er det tilbud for de fleste aldersgrupper: Barnegospel, Inbetween, Tweensing, Småbarnstreff, Speider'n. Dette er åpent for alle. Ta kontakt med de respektive lederne (i teksten under Les mer) om du vil vite mer. Se ellers aktuelle datoer i "Hva skjer"-spalten på nettsidens høyrespalte.
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Ane Reinholdtsen, epost: ane.reinholdtsen@gmail.com
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
Planlegger du en hyggelig sammenkomst, så husk at Ris menighetshus har lokaler du kan leie. Kjøkkenet er oppgradert, og kan betjene både Ris storstue og peisestuen som er noe mindre, sier vaktmester Tore Bø. I begge salene kan du dekke flotte bord, og invitere til både selskaper og andre sammenkomster.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
1 - 8 av 10
Mar31
Tirsdag 31. Mars,
18:00 Speiderne
 
Apr1
Onsdag 1. April,
18:00 Rising øver
 
Apr2
Torsdag 2. April,
18:00 Skjærtorsdagsgudstjeneste i Holmenkollen kapell
Kapellan Jon Petter Heesch og organist Petter Amundsen.
 
Apr3
Fredag 3. April,
11:00 Langfredagsgudstjeneste i Ris kirke
Kapellan Jon Petter Heesch og organist Petter Amundsen. Ris forsangerkor.
 
Apr5
Søndag 5. April,
09:00 Påskemorgengudstjeneste i Holmenkollen kapell
Sokneprest Jan-Erik Heffermehl og organist Petter Amundsen.
11:00 Påskefestgudstjeneste i Ris kirke
Sokneprest Jan-Erik Heffermehl og organist Petter Amundsen. Ris forsangerkor.
 
Apr6
Mandag 6. April,
18:00 Påskesanggudstjeneste i Ris kirke
Kapellan Jon Petter Heesch og organist Petter Amundsen. Ris forsangerkor.
 
Apr7
Tirsdag 7. April,
18:00 Speiderne
 
Apr8
Onsdag 8. April,
18:00 Rising øver
Apr9
Torsdag 9. April,
16:45 Barnegospel (3-5 år)