Ris menighet har et flott tilbud til sangglade barn og unge. I tillegg til Barnegospel og Tweensing vil det nå oppstå et "mellomkor" - for de som er litt for store for Barnegospel: Inbetween! Øvingsdagen vil være som før: annenhver torsdag, og i forbindelse med familiemiddagene. Klikk deg videre for å finne klokkeslettene!
Les mer
Tidspunktene for årets fem konfirmasjonsgudstjenester i Ris finner du i kalenderen til høyre her. 170 ungdommer har valgt å konfirmere seg i Ris i år. Mange av dem har hatte flotte opplevelser i sommer - på ulike leirer (bildet). I neste nummer av Risbladet (kommer i september) får du se flere bilder. Gled deg!
Les mer
En torsdag i måneden åpnes dørene for formiddagstreff i Ris menighetshus' peisestue, kl 12. Her blir det god bevertning, sang, loddsalg, kåseri/foredrag og hyggelig prat rundt bordene. Klikk deg videre her, så finner du hele høstens program for disse formiddagstreffene
Les mer
Hver onsdag kl 18 samles Ris-ungdommer i Ris Storstue til korøving. Ungdomskoret er åpent for alle fra 9.klasse og oppover. Flere av konfirmantene er også med i Rising. Kontaktperson er: Guro Haugen (40491885) gurovhaugen@gmail.com
Les mer
Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og om Gud. Konfirmant-innskrivningen for 2015-kullet er 29. oktober kl 18 i Ris menighetshus. Klikk deg videre, og finn ut mer om opplegget for Ris-konfirmantene 2015!
Les mer
Fra kl 19 på torsdager er det klubbsamling i klubbkjelleren (menighetshuset) - for deg som er ung akkurat nå, fra 9. klasse og oppover. God mat, god stemning, spill, henging og prating. Ulikt program fra gang til gang: spill, fifa, quiz, halloween, casino, gudstjenester, mat og prat mm.
Les mer
Ris KFUM/KFUK-speiderne driver et aktivt arbeid for alle fra 7 til 16 år - med utendørsaktiviteter i nærmiljøet, bålbrenning, "hule"-liv under kirken og ulike typer samlinger i ulike aldersinndelte grupper. Tirsdag er dagen (18-19.30) , for alle gruppene (Klikk og se mer!) Nye er også velkommen!
Les mer
På tirsdagene er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Dørene åpnes litt før kl 19, og det er lagt opp til ulike tema fra gang til gang: samfunnsforedrag, trossamtaler, misjonskvelder, og bibeltekstkvelder. Vel møtt til fellesskap og spennende tema og tekster!
Les mer
1 - 8 av 31
Aug27
Onsdag 27. August,
18:00Rising øver
Storstuen
 
Aug28
Torsdag 28. August,
12:00Formiddagstreff Ris
17:30Familiemiddag
Ris Storstue
19:00Risklubben (ung)
Klubbkjelleren under menighetshuset
 
Aug31
Søndag 31. August,
11:00Familiemesse Ris
Elstrøm. Baugerød
 
Sep2
Tirsdag 2. September,
18:00Speideren
Kjelleren under menighetshuset
19:00Tirsdagssamling Ris
Peisestuen
 
Sep3
Onsdag 3. September,
18:00Rising øver
Storstuen
 
Sep4
Torsdag 4. September,
19:00Risklubben (ung)
Klubbkjelleren under menighetshuset
 
Sep6
Lørdag 6. September,
11:00Konfirmasjonsgudstjeneste Ris
Heesch. Baugerød