På tirsdagene er du velkommen til en inspirasjonskveld i Ris menighetshus (Risbakken 1). Inspirasjon til tro og engasjement. Ulike tema fra gang til gang: samfunnsforedrag, trossamtaler, misjonstematikk, bibeltimer, etc. Tirsdag 7. oktober kommer Finn Wagle, tidl biskop.
Les mer
Oktobertreffet for småbarnsforeldre på Ris kommer onsdag 8. oktober. Sted: peisestuen (Ris kirkes). Tidspunkt: kl 11-13. "Barn og mat" er tema denne gangen. Vel møtt - også til småbarnsforeldre som ikke har vært med før! Gratis. Ingen påmelding.
Les mer
Ris menighet har et flott tilbud til sangglade barn og unge. I tillegg til Barnegospel og Tweensing har det i høst oppstått et "mellomkor" - for de som er litt for store for Barnegospel: Inbetween! Øvingsdagen vil være som før: annenhver torsdag, og i forbindelse med familiemiddagene. Klikk deg videre for å finne klokkeslettene!
Les mer
Annenhver lørdag er Ris kirkes peisestue et hyggelig treffsted - med vafler og prat, mellom kl 12 og 14. Lørdagskafeen er åpen for alle, og mennesker med psykisk utviklingshemming er spesielt velkommen. Ses! Kontaktperson er Inger Merete Magnus.
Les mer
Du er velkommen til konfirmasjon i kirken uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du lære mer om deg selv og om Gud. Konfirmant-innskrivningen for 2015-kullet er 29. oktober kl 18 i Ris menighetshus. Klikk deg videre, og finn ut mer om opplegget for Ris-konfirmantene 2015!
Les mer
Planlegger du en hyggelig sammenkomst, så husk at Ris menighetshus har lokaler du kan leie. Kjøkkenet er oppgradert, og kan betjene både Ris storstue og peisestuen som er noe mindre, sier vaktmester Tore Bø Bendixen. I begge salene kan du dekke flotte bord, og invitere til både selskaper og andre sammenkomster.
Les mer
Sidekapellet i Ris kirke står åpent på hverdagene, og du kan gå inn der og være stille et øyeblikk for deg selv, tenne lys, be en bønn, la tankene hvile. Åpent fra kl 8.3o til 16 (fredager til 14). Inngang på vestsiden, fra Ekelyvei-siden.
Les mer
Bli en god leder! Fortsatt mulig å melde seg på. Klikk deg videre her, så finner du all den infoen du trenger for å vite hva dette lederkurset handler om. Masse å lære, mye å være med på - og flott å få med seg på cv-en. Kurset er for alle dere som er blitt konfirmert i Ris kirke.
Les mer
1 - 8 av 32
Okt1
Onsdag 1. Oktober,
18:00 Rising øver
Ingen øvelse i høstferien
 
Okt2
Torsdag 2. Oktober,
19:00 Risklubben (ung)
Ikke klubb i høstferien
 
Okt5
Søndag 5. Oktober,
11:00 Høymesse Ris
Vikarprest. Park
11:00 Dåpsgudstjeneste Holmenkollen
Elstrøm
 
Okt7
Tirsdag 7. Oktober,
18:00 Speideren
Kjelleren under menighetshuset
19:00 Tirsdagssamling Ris
Peisestuen
 
Okt8
Onsdag 8. Oktober,
11:00 Småbarnstreff Ris
Barn og mat
18:00 Rising øver
Storstuen
Okt9
Torsdag 9. Oktober,
16:45 Barnegospel (3-5 år)
17:30 Familiemiddag
Ris Storstue