10-12 år gammel? Lyst til å bli kjent med Gud, overnatte i kirken og gjøre mye gøy?
Les mer
Dørene åpner 16.15,enkel middag fra kl. 16.45. Samling i kirken kl. 17.30 til kl. 18. Gymsalen er åpen for ballspill, m.m.
Les mer
Julemesse på Sagenehjemmet Lørdag 22. november 2014 Kl. 11.00 – 16.00 SALG Sitteunderlag, sjal, skjerf, sokker og votter, julepynt, kort, miljøhandlenett, skoposer, keramikkengler, nisser...... - håndlagede julegaver til både store og små! BASAR Flotte gevinster både på barneboka og voksenboka! Trekning ca 15.30. KAFETERIA Herlige sveler! Grøt. Pølser. Kaffe. Te Saft. ÅRESALG ANDAKT, SANG AV BARNAS SUPERKOR OG AV SAGENEKORET Adresse: Maridalsveien 177 C Arrangør: Sagene og Iladalen menigheter.
Les mer
I kirka er det rom for både tro og tvil. Vi ønsker at konfirmantåret skal være både sosialt og lærerikt. Noen av temaene i løpet av året vil handle om å være menneske, snart bli voksen, liv og død, kristendom, kirke og gudstjeneste.
Les mer
Barnas Superkor er et kor for barn mellom 1. - 7. klasse, og vi vil gjerne ha flere medlemmer! Liker du sang, musikk og dans? Da er kanskje dette noe for deg! Musikkstilen preges av rhytm, soul, barnasgospel og salmer.
Les mer
Behandlingen av spørsmålet om kirkelig vigsel av likekjønnede par på Kirkemøtet denne uka, har vist at det er en stor og voksende andel i kirken som ønsker at dette skal bli mulig. Vi beklager vedtakene som ble gjort i denne saken. Vi mener at kirkelig vigsel av likekjønnede par i henhold til dagens ekteskapslov er teologisk legitimt, og en viktig pastoral og kirkelig oppgave. Siden Kirkemøtets behandling av saken har gjort dagens situasjon mer uklar for mange i og utenfor kirken, vil vi gjerne understreke følgende: Alle som har inngått borgerlig ekteskap er hjertelig velkommen til å feire dette med en seremoni i Sagene og Ila kirker til å motta forbønn og velsignelse over det inngåtte ekteskapet. Sokneprestene i Sagene og Iladalen: Sturla Stålsett og Knut Rygh
Les mer
Annenhver onsdag fra kl. 16.45 er det barnesang for barn fra 1-5 år i Ila kirke. Dørene åpner kl. 16.15, og i tillegg til sang og lek, serveres pølser og saft. Åpent for alle. Velkommen!
Les mer
Åpent for alle, ingen påmelding, velkommen inn! Høsten: Lørdagssamlinger (kl 19.00-21.00) Kom med to tomme eller fulle hender og så mange tomler som du måtte ha. Ta med det du måtte ønske å lage til julemessa. Trenger du ideer, får du gode forslag på samlingene. Vil du bare skravle en dag, er du velkommen til det også.
Les mer
Karnevalsgudstjeneste
Iladalen menighet ligger midt i byen, sør i Sagene bydel. Gjennom 65 år har Ila kirken vært et samlingssted for folk i nærmiljøet og en kilde til velsignelse. Den var en av de først arbeidskirken i landet, med mange rom for kirkens ulike aktiviteter, både til ung og gamle, og midt-imellom. Gudstjenestene er varierte, med kveldsmesse, egne gudstjenester lagt til rette for småbarnsfamilier og vanlige høymesser. På ukedagene er det mye som skjer og godt tilbud for barn, unge og voksne.
Les mer
 
 
Nov26
Onsdag 26. November,
12:00 Hyggetreffet.
Samlingsstund for de modne. Kontaktperson Margit Knudsen, tlf: 22377011
16:45 Måltid med Messe. Måltidsfelleskap for store og små i Ila kirke.
Dørene åpner 16.15,enkel middag fra kl. 16.45. Samling i kirken kl. 17.30 til kl. 18.
 
Nov27
Torsdag 27. November,
11:30 Trilletreff med babysang
Nov29
Lørdag 29. November,
1 dag Lys Våken
Første søndag i advent er det kirkas nyttårsaften. Dette skal vi feire, sammen med kirker i hele landet for femte år på rad. Vi kaller det Lys Våken! Lørdag 29. november – søndag 30. desember inviterer vi alle 10-åringer, 11-åringer og 12-åringer i Sagene og Ila til å være med å overnatte i Ila kirke, i Søren Jaabæksgate 5. Vi samles på lørdagen klokka 16. 45. Snakk med de voksne i huset, og be dem melde deg på innen 26. november ved å sende e-post til maria.anonsen@oslo.kirken.no eller telefon 98015536.