Grorud kirkes kammerkor synger Mozart
Søndag 21. september kl. 18.00
Grorud kirkes kammerkor fyller 10 år i disse dager. Det skal feires med musikalsk ettertrykk sammen med 4 av landets dyktigste sangsolister og et topp profesjonelt orkester på 26 medlemmer. Mozart står i sentum: Hans største messe, den berømte Missa in c KV 427 som også har fått kallenavnet ”Grosse Messe”, skal for første gang i historien klinge i sin helhet i Grorud kirke.
Les mer
Sangkoret VOX
Høsten nærmer seg og vi inviterer til nytt semester i Grorud menighet. Vi har mange aktiviteter for store og små. Ønsker du å begynne i kor, delta på babysang, gå inn i en åpen kirke, spise lunsj en dag eller feire gudstjeneste en søndag? Velkommen til Grorud menighet. Klikk for å få mer info
Les mer
Øst/vestdialog i Domkirka
I mai dro konfirmanter fra Grorud menighet til Oslo domkirke. Der skulle vi møte konfirmanter fra vestkanten, nærmere bestemt Skøyen menighet. Hvordan er egentlig forholdet mellom øst og vest i byen vår? Det ble et spennende møte.
Les mer
Er det tid for dåp? Velkommen til en av kirkene i Grorud menighet!
Les mer
8. oktober kl 18.00 er det innskriving av nye konfirmanter i alle de tre kirkene våre; Rødtvet, Grorud og Romsås kirker. Møt opp i den kirken du ønsker å bli konfirmert.
Les mer
1 - 4 av 40
 
 
Sep24
Onsdag 24. September,
18:00 Sangkoret VOX i Rødtvet kirke
Øvelser hver onsdag i Rødtvet kirke. Et blandakor for deg som liker å synge, koret har et allsidig repertoar. Dirigent Marianne Oulie Wiik.