Salmebruskonsert i Grorud kirke
Søndag 31.mai kl 17.00
Fem barnekor fra Grorud og Røa, sammen med to voksenkor fra Grorud og Socialising Ten Sing fra Grorud. presenterer 13 salmer i konsertforestillingen «Fra soloppgang til solnedgang». Her er det duket for en flott generasjonskonsert. Salmeboka er ei bok for mennesker i alle aldre! Sommerfugler og frø og morgengry fremstilles gjennom dans og musikk. Inngang kr 50,- men max 100,- per familie. Velkommen!
Les mer
Velkommen til dåp i en av kirkene i Grorud menighet!
Les mer
Konfirmasjonstiden er morsom, spennende, utfordrende og lærerik. Konfirmasjonsdagen et minne for livet. Du kan bli konfirmert i Grorud, Romsås eller Rødtvet kirke.
Les mer
Velkommen til en uformell sangstund hvor barn mellom 0 til 1 år og foreldre samles til sang, kos og hyggelig samvær. Vi synger, spiller på rytmeinstrumenter, beveger oss til rim og regler og danser med babyene. Gjennom disse aktiviteter stimuleres kroppsbevissthet og følelser, kommunikasjon og samhandling. Dette er også en fin anledning for foreldre å møte andre foreldre. I trygge omgivelser kan vi dele av erfaringer og opplevelser fra barselhverdagen.
Les mer
Vil du bruke dine evner og noe du er interessert i til frivillig engasjement i Grorud menighet? Her er det bruk for deg! Det er alltid plass til flere hender, føtter, øyne og ører som kan være med å gi mennesker et mer verdig og bedre liv. Mennesker i Groruddalen trenger det du kan!
Les mer
1 - 4 av 40
 
 
Mai29
Fredag 29. Mai,
10:15 Åpen kirke, fredagslunsj og babysang i Romsås kirke
Velkommen til Romsås kirke! Babysang kl 11.14 Lunsj kl 12 Middagsbønn kl 13
Mai31
Søndag 31. Mai,
11:00 Grorud - Høymesse
I Grorud kirke er det høymesse kl. 11.00.
11:00 Romsås - Høymesse
11:00 Rødtvet - Høymesse
17:00 Salmebrus i Grorud kirke kl 17
Vi ønsker velkommen til Salmebrus i Grorud kirke. Fra soloppgang til solnedgang, med salmer fra Salmebok 2013. Kor og musikere fra Groruddalen. Inngang kr 50,- max kr 100,- pr familie.