Dåp
Grorud menighet - Rødtvet, Romsås og Grorud kirke
Velkommen til dåp i en av kirkene i Grorud menighet!
Les mer
Konfirmasjonstiden er morsom, spennende, utfordrende og lærerik. Konfirmasjonsdagen et minne for livet. Du kan bli konfirmert i Grorud, Romsås eller Rødtvet kirke.
Les mer
Velkommen til en uformell sangstund hvor barn mellom 0 til 1 år og foreldre samles til sang, kos og hyggelig samvær. Vi synger, spiller på rytmeinstrumenter, beveger oss til rim og regler og danser med babyene. Gjennom disse aktiviteter stimuleres kroppsbevissthet og følelser, kommunikasjon og samhandling. Dette er også en fin anledning for foreldre å møte andre foreldre. I trygge omgivelser kan vi dele av erfaringer og opplevelser fra barselhverdagen.
Les mer
Vil du bruke dine evner og noe du er interessert i til frivillig engasjement i Grorud menighet? Her er det bruk for deg! Det er alltid plass til flere hender, føtter, øyne og ører som kan være med å gi mennesker et mer verdig og bedre liv. Mennesker i Groruddalen trenger det du kan!
Les mer
NB! Oppstart 26. januar! Annenhver mandag kl. 12-14 er det "Åpent hus" i Grorud menighetshus, Pastor Blaauws veei 3, rett bak kirken. Her får du lunsj, godt fellesskap og påfyll.
Les mer
1 - 4 av 40
 
 
Jul5
Søndag 5. Juli,
11:00 Grorud - Høymesse
I Grorud kirke er det høymesse kl. 11.00.