Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
13. og 14.september i år er det valg på nytt menighetsråd i Grefsen. Det trengs kandidater til denne oppgaven og du kan være med å påvirke hvem som skal stå på listen over kandidater.
Les mer
26. april arrangeres det årsmøte, umiddelbart etter gudstjeneste og kirkekaffe.
Les mer
Kontakt og info angående konfirmasjon i Grefsen.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Barnekoret Ludo har startet opp igjen etter julen. Øvelsene er annenhver mandag i like uker. De synger og koser seg annenhver mandag kl. 18-19.30. Bli med da vel! Velkommen! Se øvingsplan nedenfor.
Les mer
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Samles på mandag i oddetallsuker kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
Apr23
Torsdag 23. April,
11:00 Babysang
Velkommen til babysang i Grefsen kirke, Glads vei 45
 
Apr25
Lørdag 25. April,
12:00 Lørdagskafe
Apr26
Søndag 26. April,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Joh. 13, 30-35, Dere skal elske hverandre. Diakoniens dag ved kapellan Inger Johanne Gjøen og diakon Anette Norman. Kantor Erlend Fagertun og «Utsikten». Frøydis Grorud spiller. Nattverd. Takkoffer til Kirkens ressurssenter. Søndagsskole. Menighetens årsmøte etter gudstjenesten og kirkekaffe bak i kirken etter gudstjenesten.