Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
Vi feirer pinse med høytidsgudstjeneste i Grefsen kirke søndag 24.mai kl 11. Mandag 25.mai er det friluftsgudstjeneste i Maridalsruinene kl. 11.15. Velkommen til høytidsfeiring!
Les mer
Flere tusen har mistet livet i det kraftige jordskjelvet og de utallige etterskjelvene som rammet Nepal, langt flere er skadet og har mistet alt. I Nepal jobber mange organisasjoner, deriblant kirkens formelle samarbeidspartnere Himalpartner, Normisjon og Kirkens Nødhjelp. De er alle til stede for å hjelpe. Takk til alle som har bidratt og som vil bidra. Vi oppfordrer alle til å være med å støtte hjelpearbeidet. Les mer om dette her..
Les mer
Kontakt og info angående konfirmasjon i Grefsen.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Barnekoret Ludo har startet opp igjen etter julen. Øvelsene er annenhver mandag i like uker. De synger og koser seg annenhver mandag kl. 18-19.30. Bli med da vel! Velkommen! Se øvingsplan nedenfor.
Les mer
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Samles på mandag i oddetallsuker kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
Mai24
Søndag 24. Mai,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Joh. 14, 15-21, En talsmann som skal være hos dere for alltid. Høytidsgudstjeneste ved seniorprest Trygve Magelssen og kantor Erlend Fagertun. Dåp og nattverd. Takkoffer til menighetens arbeid.
 
Mai25
Mandag 25. Mai,
11:15 Gudstjeneste
Prekentekst: Joh. 6, 44-47, Den som tror, har evig liv. Prostigudstjeneste ved Maridalsruinene.
Mai27
Onsdag 27. Mai,
12:00 Hyggetreff