Til alle 11-åringer
LysVåken-adventsnatt i Grefsen kirke
Lørdag 29.-søndag 30.november
Bli med på årets kuleste happening for 11-åringer i Grefsen kirke Overnatt i kirken din sammen med mange andre 11-åringer!
Les mer
Takket være mange flinke bidragsytere ble julemessen, nok en gang svært vellykket.
Les mer
Kontakt og info angående konfirmasjon i Grefsen.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Nytt sted og ny tid. Onsdag kl 1700-1830 i gymsalen på Morellbakken skole. KRIK er et flott fellesskap for de mellom 10-13 år. Her er det idrett, lek, frukt og en kort andakt. Første samling onsdag 15. oktober.
Les mer
Barnekoret Ludo-øvelsene har startet opp igjen etter sommeren annenhver mandag kl. 18-19.30. Bli med da vel! Velkommen til et spennende høst-semester!!
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
 
Nov28
Fredag 28. November,
19:00 Retro
Klubbkveld på menighetssenteret.
 
Nov30
Søndag 30. November,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Matt. 21, 10-17, Velsignet er Han som kommer i Herrens navn! Familiegudstjeneste ved sokneprest Sigmund Akselsen og kateket Geir Hegerstrøm. Dåp. «Lys Våken» med 11-åringene. Band. Takkoffer til KRIK. Kirkekaffe.
 
Des1
Mandag 1. Desember,
17:00 Liv og Røre
Liv og Røre møtes i menighetssenteret.
18:00 LUDO
Korøvelse i kirken.
Des2
Tirsdag 2. Desember,
18:30 SingAlong
Øvelse på menighetssenteret