Barnekoret Ludo har startet opp igjen etter julen. Neste øvelse mandag 19. januar. De synger og koser seg annenhver mandag kl. 18-19.30. Bli med da vel! Velkommen!
Les mer
Velkommen til filmkveld 4.februar kl. 19 på Grefsen menighetssenter, Glads vei 47
Les mer
Kirkene i Oslo, Asker og Bærum inviterer til samtalegrupper for separerte, skilte og samboere som strever med vansker knyttet til samlivsbrudd. Vil du vite mer om dette? Velkommen på et uforpliktende informasjonsmøte tirsdag 10.februar kl. 18-20 på Diakonhjemmet høgskole.
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Vi har startet opp en ny bibelgruppe i Grefsen menighet som er åpen for alle. Gruppen møtes hjemme hos hverandre en gang i måneden og snakker om kristen tro og hverdagsliv.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Oppstart mandag 12. januar kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
 
Jan27
Tirsdag 27. Januar,
18:30 SingAlong
Øvelse på menighetssenteret
 
Jan28
Onsdag 28. Januar,
12:00 Hyggetreff
 
Jan29
Torsdag 29. Januar,
11:00 Babysang
Velkommen til babysang i Grefsen kirke, Glads vei 45
Feb1
Søndag 1. Februar,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Luk. 8, 4-15, Men det i den gode jorden, det er de som hører ordet og tar vare på det. Familiegudstjeneste ved seniorprest Trygve Magelssen. Bibeldagen. «Liv og Røre» medvirker. Nattverd. Band. Takkoffer til Bibelselskapet/Bibler til Egypt. Kirkekaffe.
11:00 Søndag synger vi prologen til Grefsen kirkes innvielse!
Kirkeprologen fra 1940 synges i søndagens familiegudstjeneste!