Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
Flere tusen har mistet livet i det kraftige jordskjelvet og de utallige etterskjelvene som rammet Nepal, langt flere er skadet og har mistet alt. I Nepal jobber mange organisasjoner, deriblant kirkens formelle samarbeidspartnere Himalpartner, Normisjon og Kirkens Nødhjelp. De er alle til stede for å hjelpe. Takk til alle som har bidratt og som vil bidra. Vi oppfordrer alle til å være med å støtte hjelpearbeidet. Les mer om dette her..
Les mer
Kontakt og info angående konfirmasjon i Grefsen.
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Samles på mandag i oddetallsuker kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
 
Sep5
Lørdag 5. September,
11:00 Konfirmasjonsgudstjenester
Prekentekst: 1. Kor 3, 4-11, Vi er Guds medarbeidere. Kl. 11.00, 13.00 og 15.00: Konfirmasjonsgudstjeneste ved sokneprest Sigmund Akselsen, kateket Geir Hegerstrøm og kantor Erlend Fagertun. Trompet. Takkoffer til menighetens arbeid.
Sep6
Søndag 6. September,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Luk. 10, 38.42, Maria lyttet til hans ord. Høymesse ved sokneprest Sigmund Akselsen og kantor Erlend Fagertun. Takkoffer til menighetens arbeid. Søndagsskole.
13:00 Konfirmasjonsgudstjeneste
Prekentekst: 1. Kor. 3, 4-11, Vi er Guds medarbeidere. Konfirmasjonsgudstjeneste ved sokneprest Sigmund Akselsen, kateket Geir Hegerstrøm og kantor Erlend Fagertun. Trompet. Takkoffer til menighetens arbeid.
 
Powered by Cornerstone