Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
Onsdag 4.mars kl.19 inviterer Historielaget til en spennende kveld på Menighetssenteret.
Les mer
Torsdag 5.mars kl.20 feirer vi jubileet med en flott festkonsert i kirken. Tre kor, orkester, solister og noen av musikkhistoriens flotteste komposisjoner. Nært og internasjonalt, historisk og moderne. Inngang kr.150. Billetter kjøpes i døren. Barn kommer inn gratis.
Les mer
I alterringen av smijern finnes stjernen mellom drueklaser
Den første uka i mars står i jubileets tegn med et rikholdig jubileumsprogram. Det munner ut i jubileumsgudstjenesten søndag 8.mars. Da er det 75 år siden kirken stod ferdig oppført og ble vigslet av biskop Eivind Berggrav 3.mars 1940. Biskopen gav den navnet «Det levende Håps Kirke». Navnet var profetisk, mot et bakteppe av krigens mørke skyer som tårnet seg opp.
Les mer
Velkommen til 6-års-skolens samlinger torsdagene 5.mars,12.mars og 19.mars kl.17-18.30 i Grefsen kirke
Les mer
Fredag 6.mars kl.19 inviterer ungdomklubben ReTro til bursdagsfest for kirken. Festen er på Menighetssenteret. Det blir festpyntet bord, kake, ballonger og et stort festprogram for kvelden. Alle konfirmanter og alle ungdom mellom 13-18 år er velkommen.
Les mer
Søndag 8.mars kl.11 feirer vi festgudstjeneste i Grefsen kirke. Biskop Ole Christian Kvarme, prosten og staben i Grefsen deltar. Et nytt verk, komponert av kantor Erlend Fagertun, framføres av flere kor. Alle er velkomne til stor jubileumskirkekaffe på menighetssenteret etter gudstjenesten.
Les mer
Velkommen til flott gospelkonsert i Grefsen kirke onsdag 18.mars med Ansgard Gospel Choir.
Les mer
Vi feirer 75 år med et spennende og variert jubileumsprogram. Feiringen foregår i hovedsak fra 28.februar til 8.mars. Her finner du link til hele programmet.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
 Flere saker
Mar4
Onsdag 4. Mars,
19:00 I begynnelsen var bedehuset
 
Mar5
Torsdag 5. Mars,
17:00 6-årsskole
20:00 Festkonsert
 
Mar6
Fredag 6. Mars,
19:00 Ungdomskveld
 
Mar7
Lørdag 7. Mars,
15:00 Den store barnebursdagsfesten
 
Mar8
Søndag 8. Mars,
11:00 Jubileumsgudstjeneste
Prekentekst: Ef. 6, 10-18, Bli sterke i Herren. 75 års-jubileumsgudstjeneste. Prost Trond Bakkevig og menighetens stab. Jubileumskor med uroppføring av «Gloria». SingAlong. Dåp og nattverd. Takkoffer til menighetens arbeid. Søndagsskole. Jubileumskirkekaffe på menighetssenteret.
Mar10
Tirsdag 10. Mars,
18:30 SingAlong
Øvelse på menighetssenteret