Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
Nepal trenger hjelp!
Flere tusen har mistet livet i det kraftige jordskjelvet og de utallige etterskjelvene som rammet Nepal, langt flere er skadet og har mistet alt. I Nepal jobber mange organisasjoner, deriblant kirkens formelle samarbeidspartnere Himalpartner, Normisjon og Kirkens Nødhjelp. De er alle til stede for å hjelpe. Takk til alle som har bidratt og som vil bidra. Vi oppfordrer alle til å være med å støtte hjelpearbeidet. Les mer om dette her..
Les mer
Vil du bidra på gudstjenesten?
Sat 7
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Babysang
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Liv og Røre
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Samles på mandag i oddetallsuker kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
Utleie av selskapslokaler
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
Søndagsskolen
Søndagsskolen Sprell levende i Grefsen er barnas tilbud de søndagene vi ikke har familiegudstjenester. Vi ønsker å gi barna en god opplevelse på søndagen i kirken! Her finner du datoer, kontaktpersoner og litt informasjon.
Les mer
Powered by Cornerstone