Grefsen kirke - levende, nær og tilgjengelig i 75 år
Velkommen til påskefeiring i kirken!
Les mer
Grefsen menighet søker etter enda en medarbeider i trosopplæringen med fokus på ungdom fra konfirmantalder og oppover
Les mer
13. og 14.september i år er det valg på nytt menighetsråd i Grefsen. Det trengs kandidater til denne oppgaven og du kan være med å påvirke hvem som skal stå på listen over kandidater.
Les mer
Vi feirer 75 år med et spennende og variert jubileumsprogram. Feiringen foregår i hovedsak fra 28.februar til 8.mars. Her finner du link til hele programmet.
Les mer
I 20 år har vi hatt vennskap med Håpets kirke, vår lutherske søsterkirke i Ramallah på Vestbredden. Ramallahkomiteen ønsker at flere skal få del i dette vennskapet og samarbeidet, bli kjent med et fantastisk gjestfritt folk, en flott menighet og oppleve Det Hellige land. Vi inviterer derfor hele menigheten til jubileumstur. Bli med 26. sept - 3. okt 2015!
Les mer
SAT-7 er menighetens misjonsprosjekt. Dette er en arabisk kristen tv-kanal som tar opp sosiale problem og er en kristen stemme inn i et område med svært få kirker. SAT-7`s mål er å se kirken vokse i Midtøsten og Nord Afrika, gjøre den trygg i sin tro og tjene samfunnet.
Les mer
Velkommen til babysang i Grefsen menighet
Les mer
Barnekoret Ludo har startet opp igjen etter julen. Øvelsene er annenhver mandag i like uker. De synger og koser seg annenhver mandag kl. 18-19.30. Bli med da vel! Velkommen! Se øvingsplan nedenfor.
Les mer
Fellesskap, sang og lek for hele familien! Samles på mandag i oddetallsuker kl 1700-1900 i menighetssenteret.
Les mer
Vi leier ut lokaler til arrangementer av alle slag; dåp, konfirmasjon, bursdager, konferanser, minnesamvær osv. Lokalene i Menighetssenteret i Glads vei 47 er nylig pusset opp og er trivelige og funksjonelle. Åpne artikkelen for å se bilder og få prisinformasjon.
Les mer
 Flere saker
Mar29
Søndag 29. Mars,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Matt. 26, 6-13, Hun salvet meg til min gravferd. Høymesse ved kapellan Inger Johanne Gjøen. Dåp og nattverd. Takkoffer til menighetens arbeid.
 
Apr2
Torsdag 2. April,
17:00 Kveldsmåltid
Vi spiser et enkelt måltid sammen før kveldsgudstjenesten.
18:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Luk. 22, 14-23, Jeg har lengtet inderlig etter å spise dette påskemåltidet med dere. Høymesse ved sokneprest Sigmund Akselsen og kantor Erlend Fagertun. Nattverd. Takkoffer til menighetens arbeid.
Apr3
Fredag 3. April,
11:00 Gudstjeneste
Prekentekst: Matt. 26,30-27,50, Min Gud, min Gud, hvorfor har du forlatt meg? Pasjonsgudstjeneste ved sokneprest Sigmund Akselsen og kantor Erlend Fagertun.