Bøler kirke under åpningsukenBøler kirke under åpningsuken
Foto i lysbildeserie: Harold Leenderts
Les mer
Bøler kirke er utstyrt med benker, alter, kneleskamler, døpefont, prekestol og lysboks designet av Lars Ernst Hole. I lyst asketre og stål, med diskré skinntrekk, bidrar møblene til et sakralt og vennlig inntrykk av kirkerommet.
Les mer
I serien om den nye kirken er vi nå kommet til det som sees både utvendig og innvendig, nemlig mursteinen. Opprinnelsen til navnet er en irsk munk, designen ble utviklet til et tysk kunstmuseum med samme navn og et dansk firma er produsent
Les mer
- Vi har fått jobbe med faget på en måte vi ikke får anledning til ellers, og fått bruke sider av oss som vi ikke får bruke så ofte, sier arkitekt Jostein Bjørndal
Lyset står sentralt i det kristne budskap, og lyset er gjennomgangstemaet og det bærende elementet i den nye kirken på Bøler.
Les mer
Mange som kommer til Bøler kirke legger merke til de store glasskrukkene og møblene med kunstglass i inngangspartiet.
Les mer
1 - 5 av 10
Sep3
Onsdag 3. September,
12:00Hyggetreff
"Et blikk i Bachs verden". Trond Berg og Erling Fløttum samarbeider om tale og musikk i det bakre kapell. Bevertning og utlodning.
 
Sep4
Torsdag 4. September,
11:00Åpent Hus
14:00Etter skoletid
Dette er en klubb som passer godt for barn mellom 5.-7. klasse. Hit kan du komme rett etter skolen om du har lyst. Fra 14.00 er det mulig å få seg en brødskive (Ta med 10 kr). Kl 15 starter vi med aktiviteter: Biljard, spill, innefotball, konkurranser og ulike turneringer.
16:45Bøler Tekstilverksted
Tekstilkunstneren Kristine Fornes hjelper alle som vil delta til å lære nye teknikker og prøve ut deres kreative evner. Bli med og møt mennesker fra flere kulturer mens du skaper noe nytt.
 
Sep6
Lørdag 6. September,
11:00Konfirmasjon
Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm. Torkild Brækkan.
13:00Konfirmasjon
Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm. Torkild Brækkan.
 
Sep7
Søndag 7. September,
11:00Gudstjeneste
Dag Auli. Nattverd.
 
Sep8
Mandag 8. September,
13:30Babysang
Vi samles og synger både kjente og nye sanger, lærer rim og regler og beveger oss til musikken. Fokuset ligger på samværet mellom barnet ditt og deg. For barnet er din stemme det fineste i verden! Samlingen starter kl 13.30 og varer ca en halvtime. Etterpå serveres det kaffe og te, og det er mulig å kjøpe noe å bite i.
18:00Menighetsrådsmøte