To mandager i måneden er det babysang i Bøler kirke. Vi samles og synger både kjente og nye sanger, lærer rim og regler og beveger oss til musikken. Fokuset ligger på samværet mellom barnet ditt og deg. For barnet er din stemme det fineste i verden!
Les mer
Fra vigslingsdagen av Bøler kirke
«Det er hyggelig og viktig å vise hverandre hva vi driver med, og at vi er mange som jobber sammen for å gi barn gode tilbud og opplevelser», sier Erle Fagermoen – prest i Bøler menighet.
Les mer
Stian Carstensen
Hvis du bare skal på en konsert i høst, så er det denne. Kom og møt to av landets beste musikere på sine instrumenter.
Les mer
Liker du å strikke, eller har lyst til å lære å strikke? - Jeg har alltid hatt en drøm om å strikke et juletre!! Tenkt deg; et «juletre» fullt av grønne votter strikket av folk her i lokalmiljøet, sier Stefanie Reinhart – initiativtaker til strikkeprosjektet GRØNN GLEDE.
Les mer
Er du 14 år og tenker på å konfirmere deg i Bøler kirke til neste år?
Les mer
1 - 4 av 11
 
 
Sep1
Mandag 1. September,
13:30Babysang
Vi samles og synger både kjente og nye sanger, lærer rim og regler og beveger oss til musikken. Fokuset ligger på samværet mellom barnet ditt og deg. For barnet er din stemme det fineste i verden! Samlingen starter kl 13.30 og varer ca en halvtime. Etterpå serveres det kaffe og te, og det er mulig å kjøpe noe å bite i.
 
Sep3
Onsdag 3. September,
12:00Hyggetreff
"Et blikk i Bachs verden". Trond Berg og Erling Fløttum samarbeider om tale og musikk i det bakre kapell. Bevertning og utlodning.
 
Sep4
Torsdag 4. September,
11:00Åpent Hus
14:00Etter skoletid
Dette er en klubb som passer godt for barn mellom 5.-7. klasse. Hit kan du komme rett etter skolen om du har lyst. Fra 14.00 er det mulig å få seg en brødskive (Ta med 10 kr). Kl 15 starter vi med aktiviteter: Biljard, spill, innefotball, konkurranser og ulike turneringer.
16:45Bøler Tekstilverksted
Tekstilkunstneren Kristine Fornes hjelper alle som vil delta til å lære nye teknikker og prøve ut deres kreative evner. Bli med og møt mennesker fra flere kulturer mens du skaper noe nytt.
 
Sep6
Lørdag 6. September,
11:00Konfirmasjon
Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm. Torkild Brækkan.
13:00Konfirmasjon
Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm. Torkild Brækkan.
 
Sep7
Søndag 7. September,
11:00Gudstjeneste
Dag Auli. Nattverd.