Julaften blir det to gudstjenester i Bøler kirke: kl. 14.00 ved Erle Fagermoen og Erling Strøm og kl. 15.30 ved Dag Auli og Erling Strøm. Tina og Torkil Brækkan vil spille trompet på begge gudstjenestene.
Les mer
"grana" ble tent 1. søndag i advent
Endelig er "vottetreet" kommet opp i Bøler kirke, og det står nå forrerst i kirken dekket at et betydelig antall votter strikket av gode hjelpere fra lokalmiljøet, men også fra andre deler av landet. Det er er fremdeles plass til flere votter, så alle er velkommen til å levere sitt bidrag. Veggene begynner å fylles med vottekort fra skoler og barnehager, og kirkerommet lyser av "grønn glede i vinterkulden". På gudstjenesten 4. januar blir alle vottene overrakt Kirkens Bymisjon som vil dele vottene ut til de som trenger noe varmt.
Les mer
To mandager i måneden er det babysang i Bøler kirke. Vi samles og synger både kjente og nye sanger, lærer rim og regler og beveger oss til musikken. Fokuset ligger på samværet mellom barnet ditt og deg. For barnet er din stemme det fineste i verden!
Les mer
Liker du å strikke, eller har lyst til å lære å strikke? - Jeg har alltid hatt en drøm om å strikke et juletre!! Tenkt deg; et «juletre» fullt av grønne votter strikket av folk her i lokalmiljøet, sier Stefanie Reinhart – initiativtaker til strikkeprosjektet GRØNN GLEDE.
Les mer
Er du 14 år og tenker på å konfirmere deg i Bøler kirke til neste år?
Les mer
1 - 4 av 11
 
 
Des21
Søndag 21. Desember,
11:00 Gudstjeneste Langerud sykehjem
Dag Auli. Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm. (Denne dagen blir det ingen gudstjeneste i Bøler kirke)
Des24
Onsdag 24. Desember,
14:00 Julaftengudstjeneste
Erle Fagermoen. Erling Strøm.
15:30 Julaftengudstjeneste
Kristin Stensrød Haugen. Erling Strøm.