Bøler kirke inviterer 2. og 3. klassinger til å være TÅRNAGENTER helgen 7.-8. februar! Som tårnagent utforsker vi kirken og klatrer opp i klokketårnet. Vi løser også oppdrag og mysterier. Alle barna som er med vil få en egen agentkode og agentbevis. Invitasjon er sendt til alle døpte, men arrangementet er åpent for alle, så det er bare å ta kontakt om du har en 2. eller 3. klassing som ikke har fått invitasjon. Det er mulig å melde seg på helt frem til helgen.
Les mer
Neste søndagsskole blir søndag 11. januar. I februar blir det søndagsskole 1. februar og 22. februar
Les mer
Fra første strikkekafe i høst. Foto: Stefanie Reinhart
Jula 2014 sto det et vakkert, grønt vottetre i Bøler kirke. Initiativtager var Stefanie Reinhart, og menigheten ble med på prosjektet. I den forbindelse hadde vi flere kvelder med strikkekafe i Bøler kirke høsten og vinteren 2014. Det var så hyggelig at vi fant ut at vi ville fortsette med det - så velkommen på Strikkekafe!
Les mer
To mandager i måneden er det babysang i Bøler kirke. Vi samles og synger både kjente og nye sanger, lærer rim og regler og beveger oss til musikken. Fokuset ligger på samværet mellom barnet ditt og deg. For barnet er din stemme det fineste i verden!
Les mer
Bøler menighets barnehage kommer godt ut i brukerundersøkelsen som gjennomføres i alle barnehager i Oslo hvert år.
Les mer
1 - 4 av 9
 
 
Feb1
Søndag 1. Februar,
11:00 Gudstjeneste
Dag Auli. Erling Strøm. Nattverd. SØNDAGSSKOLE
 
Feb3
Tirsdag 3. Februar,
18:00 PULS - ungdomsklubb
 
Feb4
Onsdag 4. Februar,
12:00 Hyggetreff
Tema: Margrethe Munthe
19:00 Strikkekafe
Ta med deg strikketøyet og kom på strikkekafe! Er du nybegynner? Her er kan du få tips og hjelp! Erfaren strikker? Her kan du få dele av din kunnskap. Velkommen til to hyggelige timer i kirkekafeen.
Feb5
Torsdag 5. Februar,
11:00 Åpent hus
13:00 Tidebønn
14:00 Etter skoletid
17:30 Barnegospel